Samstag, 26. November 2011

pembe kutu

evet benim bir pembe kutum var ...

o cok özel cok güzel ve piril piril parliyor ...

en cok zorlandigim seylerden biri ise böylesi güzel kutularin icine koyacak birsey bulmak :) ne anlami kalir ki böylesi güzel seylerin icleri bombos kalirsa. sevdiginiz birseyi saklamaya yaramiyorsa. hmmm bulacagim emin olun bulacagim ama ilk önce bu tarz seylere ayiracak zamani bulmam lazim :)

suan saat gece 3 e geliyor 1 saat önce dügünden geldim ve Bloguma birseyler yazma ihtiyaci hissettim. Dopdolu gecen dügün beni enerji ile doldurdu öyle hop diye uyuyamam ki :)

iste meshur pembe kutum ...

pembe kutum pembe hayallerle dolu belkide siyah kim bilir ... evet siyah hayallerde olabilir yada yesil yada mor .. hersey olabilir yani ... 

7 Kommentare:

  1. iyi yapmissin canim:)
    ama birsey koymak istedigin zaman, genelde bulunmuyor. düsünmedigin zaman ise, aklina o kadar cok sey gelir, acaba hangi koyayim diye düsünürsün^^
    bende böyle oluyor her zaman :D

    AntwortenLöschen
  2. ama kutun cok ama cok tatli, güle güle kullan :)

    AntwortenLöschen
  3. ich habe auch so eine wunderschöne schachtel. in meiner befinden sich wertvolle erinnerungsstücke, solche die mir wirklich sehr am herzen liegen und die ich niemals weggeben könnte. du wirst deine bestimmt auch noch finden. :)

    AntwortenLöschen
  4. Cok güzelmis bu pembe kutu, insallah icine sana hayatindaki güzellikleri hatirlatan yahut hayallerini hatirlatan bir sürü seyle doldurursun.
    Sevgiler

    AntwortenLöschen
  5. canim o yorgan yüzü bendede var :))) ikeadan almisdim

    Mein Blog/Blogum

    AntwortenLöschen